Wat is shuffleboarden?

In Europa is het publiek nog niet echt vertrouwd met het fenomeen ‘shuffleboard’, nochtans is het van oorsprong Europees. In Amerika zijn shuffleboards een echte hit zowel in de bedrijfs- als particuliere wereld. Euroshuffle -gevestigd in ’t Zoaltje – is trots het spel aan onze kant van de oceaan exclusief te lanceren!

Shuffleboard is een amusementsspel dat z’n roots vind in curling, bowling, sjoelbak en petanque. Het spel bestaat in diverse varianten. Shuffleboard is competitief en ontspannend, en vergt enkel vaardigheden waar u snel mee vertrouwd bent. Een beetje geluk kan natuurlijk ook geen kwaad!

Kom spelen in ’t Zoaltje

In het Torhoutse ’t Zoaltje kan je met je gezelschap komen spelen op de shuffleboardtafels. Binnen de meeste van onze formules zit het gebruik van de tafels inbegrepen, maar het is ook mogelijk om gewoon te komen spelen aan uurtarief.

Shuffleboarden is leuk voor alle leeftijden. Euroshuffle kan in ’t Zoaltje meer dan 30 spelers tegelijk laten spelen (8 tafels tot 4 spelers). Er zijn verschillende spelvarianten die we graag uitleggen aan de spelers, en daarna kan het spel – of de competitie – starten!

euroshuffle_011

Speeltarieven

  • 14 euro per uur per tafel (tot 4 spelers)
  • 3,50 euro per extra kwartier
  • gratis indien All-In formule